Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?

Hogyan tudom kifizetni a rendelésem?

Fontos nekünk, hogy mindenki megtalálja a számára kényelmes fizetési módot, ezért többféle lehetőség közül választhatsz:

 

  1. Online bankkártyás fizetés

A rendelés záró oldalán van lehetőséged bankkártyával fizetni. A bankkártyás fizetések a Simple Pay online bankkártyás fizetési rendszeren keresztül működnek, melynek használata rendkívül egyszerű és biztonságos. A Simple Online Fizetési Rendszert az OTP Mobil Kft. fejleszti és üzemelteti.

(Bővebb leírás, infó a SP-ről )

 

Milyen típusú bankkártyával tudok fizetni?

Rendszerünk Master Card, Maestro, Visa és Visa Electron típusú bankkártyákat tud elfogadni online fizetés esetén.

 

2. Utánvéttel a futárnál

 

Utánvéttel történő rendelés esetén a futárnak kell kifizetned a rendelésed árát, az utánvét mi álljuk. A futárnál készpénzben és bankkártyával is tudsz fizetni.

 

3. Előreutalással

 

Banki átutalásra is van lehetőség, ebben az esetben válaszd ki a banki átutalás menüpontot a rendelésed lezárásakor. Ezt követően egy visszaigazoló e-mail fogsz kapni tőlünk rendelésed megerősítéseként, melyben elfogjuk küldeni neked ez utaláshoz szükséges adatokat. A közleményben minden esetben tüntesd fel a visszaigazoló e-mailben kapott rendelési számod.

4. PayPal

 

(MEGNÉZNI)

 

 

5. Személyes átvétel esetén showroomunkban készpénzzel és bankkártyával is ki tudod fizetni rendelésed. Annak érdekében, hogy megfelelően fel tudjunk készülni látogatásodra, kérlek egyeztess előre időpontot velünk az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

(LINK KONTAKT)

 

Fogadni munkanapokon 8 és 17 óra között tudunk Budapesten a XIII. kerületi Frangepán utca 12.-ben lévő showroomunkban, ahol lehetőséged van személyesen is megtapasztalni a roomfive élményt.