Hogyan tudok terméket visszaküldeni?

Hogyan tudok terméket visszaküldeni?

A termék visszaküldésének feltételei

A terméket az eredeti csomagolásban, törékeny árú esetén a tömőanyaggal együtt, a vásárláskor kapott számlát mellékelve kell vissza juttatnod hozzánk. Termékeket csak használatlan, sértetlen állapotban áll módunkban visszavenni.

 

Hogyan küldd vissza a terméket:

Első lépésként vedd fel kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal (telefonon/e-mailben) és jelezd, hogy el szeretnél állni a vásárlástól, munkatársaink rögzíteni fogják kérésedet és el fogják kérni a cseréhez szükséges adataidat

 

Ezt követően a visszaküldés menete:

 

  1. Töltsd le a visszaküldési nyomtatványt ITT, nyomtasd ki és töltsd ki.
  2. Csomagold be a terméket az eredeti csomagolásban és tömőanyaggal, majd mellékeld a vásárláskor kapott számlát és a fenti nyomtatványt.
  3.  Juttasd el hozzánk az alábbi címre:

 

ROOM five Kft.

1139 Budapest

Frangepán utca 12.

 

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy a csomagot mindenképpen biztosított/ ajánlott módon juttasd vissza hozzánk, máskülönben nem garantált a csomag visszaérkezése. A szállítás során keletkezett esetleges károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

 

A pénzvisszatérítésre azt követően kerül sor, hogy beérkezett hozzánk a termék. A termék árát banki átutalással fogjuk visszautalni a számládra, a jóváírás legfeljebb 14 naptári napot vehet igénybe.